02 листопада 2015 року
- Листопад 02, 2015
- Міжнародне співробітництво, Новини
- 0 Comments
Завершився візит в Україну делегації компанії Nepuree (Японія).
28 жовтня – 01 листопада п.р. на запрошення Національної науково-технологічної асоціації Україну відвідали представники компанії Nepuree з Японії, а саме Президент компанії пан Ічіяма Мікіо, головний технолог компанії пан Ямашіта Масатеру, керучий директор компанії Evergreen пан Джитозоно Тецуро.
Метою візиту японської делегації було з’ясування умов і перспектив започаткування діяльності компанії Nepuree в Україні, пошук партнерів для організації спільного виробництва продуктів харчування, які відповідають найвищим світовим стандартам якості та безпеки та мають особливі споживчі якості. Компанія Nepuree пропонує інноваційні технології та продукцію для використання у сільськогосподарському виробництві та харчовій промисловості.
Програмою візиту передбачено перебування японської делегації у м. Києві та м.Одесі.
В рамках візиту відбулися зустрічі представників компанії Nepuree з заступником Міністра аграрної політики та продовольства України Володимиром Лапою, Президентом Національної академії аграрних наук України Ярославом Гадзало, Керуючим директором Фінансової групи ICU Макаром Пасенюком.
Національна науково-технологічна асоціація України організувала відвідання японською делегацією Уманського національного університету садівництва та Одеського національного університету ім. Мечнікова, а також знайомство з виробничим потенціалом сучасних українських підприємств – Хлібокомбінату «Кулінічі» (філія у Васильківському районі Київської області), Іллічівського олійно-жирового комбінату, Іллічівського морського торговельного порту.
Японську делегацію було запрошено на презентацію інноваційного проекту «Odessa open innovation» (відео) – відкритої комунікаційної платформи, де автори креативних ідей зустрічатимуться з експертним та інвестиційним співтовариством, та яка стане найкоротшим шляхом від народження інноваційної ідеї до втілення її у життя.
Довідка.
Інноваційність технології та продукції компанії Nepuree полягає у екстраполяції закономірностей і зв’язків сільського господарства та організму людини одне на одне. Nepuree – це, у першу чергу, результат досліджень людського організму у зв’язку з тим, чим людина харчується.
Технологія обробки базової сировини Nepuree не передбачає додавання жодних домішок (ні хімічних, ні органічних). Отримане в результаті пюре за поживними та смаковими якостями перевершує базовий продукт, зберігається без окислення у десятки разів довше, ніж базовий продукт, може використовуватися як готовий продукт для застосування у їжі, так і як сировина для харчової та медичної промисловості.
Діяльність компанії Nepuree високо оцінена Урядом Японії як інструмент забезпечення продовольством населення країни.